Een vals geld detector beidt u de bescherming tegen het aannemen van vals geld. Vals geld kost u namelijk geld: de bank zal het biljet innemen en niet vergoeden terwijl opnieuw uitgeven vanzelfsprekend strafbaar is. Een ‘Cashtester’ kan dit voorkomen!

De Cashtester detectoren zijn eenvoudig in gebruik: u sluit de adapter aan en het apparaat is direct gebruiksklaar. Uiteraard zijn al onze apparaten voorzien van een duidelijke handleiding, maar deze heeft u niet nodig! Eurobiljetten worden, ongeacht hoe ze ingevoerd worden, herkend en direct getest: binnen een halve seconde weet u met 100% zekerheid of het biljet echt is.

 • CT 332 SD

  De CT 332 SD beschikt over een duidelijk LED-display en controleert, binnen een halve seconde, uw Eurobiljetten in iedere richting én met 100% zekerheid!

 • CT 333 SD

  De CT 333 SD beschikt over een duidelijk LCD-display en controleert, binnen een halve seconde, uw Eurobiljetten in iedere richting én met 100% zekerheid!

 • CT 334

  De CT 334 controleert meerdere valuta (Euro, Britse Pond, Zwitserse Frank en US Dollar). Standaard voorzien van een oplaadbare batterij!

 • CT 411

  8 Valuta's waaronder Euro, US Dollar (ook de Superdollars!), 4-zijdige controle en standaard een oplaadbare batterij: de CT 411 is uw ideale partner.

.